HUOPAkATON PINNOITUS Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere ja koko Etelä-Suomi


Tarjoamme huopakaton pinnoitus ja korjauspalvelua Helsingin, Espoon, Vantaan ja Tampereen sekä koko Etelä-Suomen alueella. Enkonol on bitumipohjainen, paksu huoltopinnoite erityisesti kuluneiden tasakattoisten ja loivalappeisten bitumihuopakatteiden regeneroimiseen. Tuote soveltuu erinomaisesti myös peltikattoihin, joissa aiemmin pinnoitteena bitumimassaus, tai mikäli peltipinnoille halutaan luoda saneerattu, mutta perinteikäs visuaalinen ulkonäkö.

TIILIKATON PINNOITUS Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere ja koko Etelä-Suomi


Tarjoamme tiilikaton pinnoitus  ja korjauspalvelua alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere ja koko Etelä-Suomi. Tiilikaton pinnoitus soveltuu rakenteellisesti hyväkuntoisille tiilikatoille katon elinkaaren pidentämiseen. Tiilikaton pinnoitus myös kohentaa katon ulkonäköä. Soita ja kysy lisää. 

Uusimaa: Katon pinnoitus (huopakaton ja tiilikaton pinnoitus) mm. alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Hyvinkää, Nurmijärvi, Järvenpää, Porvoo, Lohja, Nummela ja Sipoo. 

Pirkanmaa: Katon pinnoitus (huopakaton ja tiilikaton pinnoitus) mm. alueella Tampere, Orivesi, Nokia, Ylöjärvi, Pirkkala, Lempäälä ja Valkeakoski.