Kattopesut Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere ja koko Etelä-Suomi

Tärkeä osa katon huoltoa ja ylläpitoa on katon pesu. Katon huolto jää usein viimeisten huoltotöiden joukkoon vaikka se on yksi tärkeimmistä kiinteistön huollettavista elementeistä. Pelti- ja tiilikaton painepesu 1-2 kertaa huoltomaalausten tai pinnoitusten välissä pidentää katon elinkaarta, sekä pidentää huoltomaalaus- ja pinnoitusväliä.  Katon epäpuhtaudet aiheuttavat ruostumista ja ne voivat aiheuttaa veden kulkeutumista vedenohjausreittien ulkopuolelle ja pahimmassa tapauksessa kiinteistön rakenteisiin. Pesemme katteen huolellisesti oikeaa painetta ja välineitä käyttäen. Kun katto pestään, havainnoimme samalla koko katon yleisen kunnon ja mahdolliset piilossa olevat ongelmakohdat, joista kirjaamme työn jälkeen maininnan ja korjauskehotukset raporttiin, jonka kirjoitamme jokaisen työn jälkeen. Tarjoamme kattopesut (mm. tiilikaton pesu ja peltikaton pesu) alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere ja koko Etelä-Suomi.

Uusimaa: Kattopesut (tiilikaton ja peltikaton pesu) mm. alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Hyvinkää, Nurmijärvi, Järvenpää, Porvoo, Lohja, Nummela ja Sipoo. 

Pirkanmaa: Kattopesut (tiilikaton ja peltikaton pesu) mm. alueella Tampere, Orivesi, Nokia, Ylöjärvi, Pirkkala, Lempäälä ja Valkeakoski.