KATTOTURVA-

TUOTTEET

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

KATTOTURVATUOTTEET – MYYNTI JA ASENNUS

 

Tikkaat, kattosillat ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä huoltotöitä.  Kattoturvatuotteet lisäksi suojelevat sinua, kattoasi ja muita ihmisiä.

 

Lapetikkaat

Kulkusillat

Lumiesteet

LuxTop-ankkurointipisteet

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

LuxTop-ankkurointipisteet

 

LUX Top -putoamissuoja on ruostumaton ja erilaisiin kattomateriaaleihin soveltuva putoamissuojain. LUX Top- ankkurointi- / putoamissuojapisteet sopivat erityisen hyvin peltikatoille, jolloin kattoon ei tarvitse tehdä reikää vaan ankkurointipiste puristetaan saumaan kiinni.

 

Olemme suorittaneet LUX-top ankkurointipisteasentajakoulutuksen 2013 Luxemburgissa, ST-Quadrat, valmistajan tehtaalla sekä maahantuojan Rooftech:n kouluttamana 2015.

LuxTopYkkönen:

 

LUX Top Turva YKKÖNEN -putoamissuojain on nopea kiinnittää momenttiavaimella konesaumaan 50 newtonin voimalla. Lux Top Turva YKKÖNEN -putoamissuojain sopii kiinteistöön pysyväksi yhden henkilön kiinnityspisteeksi tai henkilökohtaiseksi kattotyöntekijän turvavarusteeksi joka kulkee mukana katoilla joissa on puutteelliset kiinnittymismahdollisuudet.

 

Hinta asennettuna 195+alv.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ >>

LuxTopKolmonen:

 

LUX Top Turva KOLMONEN –putoamissuojain on erinomainen vaihtoehto, jos kiinnityspisteeseen pitää saada kytkettyä turvallisesti useampi henkilö. Lux Top Kattoturva KOLMONEN on putoamissuojainjärjestelmä, johon voi kiinnittyä jopa kolme kattotyöskentelijää!

 

Hinta asennettuna 430+alv.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

E-KATTOTIIVISTYKSET OY

 

Pirkanmaa (Tampere)

Puh. 040 6755 851

myynti@kattotiivistykset.com

 

Pk-Seutu (Helsinki)

Puh. 040 6755 851

myynti@kattotiivistykset.com

 

Y-tunnus: 24792823

 

Kotisivut ja hakukoneopitmointi: Mainostoimisto Expy Oy, Turku

Kotisivujen graafinen suunnittelu ja toteutus: Mainostoimisto Grand Art Oy, Turku