LAADUKKAAT KATTO-

TIIVISTYKSET

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

ENKOPUR TAKUUTIIVISTYS

Enkopur -takuutiivistys on todellinen ongelmien ratkaisija kaikille kattopinnoille!

 

Enkopur on taloudellisesti tehokas vaihtoehto katon vaihtamiselle! Erityisesti suurien- ja monimuotoisien kattopintojen saneerauksissa kustannukset ovat vain murto-osa uuden vesikatteen kustannuksista. Enkopur on taloudellinen, pidentää katon elinkaarta turvallisesti ja säilyttää kiinteistön arvon!

 

Enkopur on pysyvästi elastinen, vesihöyryä läpäisevä, kuitukangasvahvisteinen tiivistys, joka antaa pitkäikäisen tiiveyden mm. saumoille, läpivienneille ja kouruille sekä akuuteille vuotokohdille. Lisäksi Enkopur on täysin päälle maalattavissa, jolloin mahdolliset visuaaliset haitat kiinteistölle pystytään poistamaan.

 

Enkopur soveltuu kaikille kattopinnoille ja Enkopur -tiivistysten CE –sertifikaatin mukainen elinikä on 25 vuotta. Enkopur –tiivistyksiä saa asentaa vain valtuutetut asentajat, jotka tunnistaa E-Team -logosta.

 

Todennäköisesti kaikkien kiinteistöjen katot tulevat vuotamaan –ennemmin tai myöhemmin. Siksi Enkopur –takuutiivistys on jo ennaltaehkäisevänä asennuksena suositeltavaa kaikille katon strategisille ongelmakohdille. Takuu aina 5 vuotta, huoltosopimuksella takuuaika jopa 10 vuotta!

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

Tyypillisiä käyttökohteita:

 

Vaakasaumat

Jiirit

​Läpiviennit

​Kattokaivot ja vesikourut

​Seinällenostot ja -liitokset

​Mekaaniset reiät

 

Rankkasateet sekä paineistettu vesi talvella tekee tuhojaan kattopinnoilla. Kattovuodot saattavat edetä pitkälle ennen kuin ne havaitaan, siksi ennakoiva kiinteistönhuolto on tärkeää kattorakenteissa. Ennaltaehkäisevät toimenpiteet ovat huomattavasti halvempia kuin jo tapahtuneiden vaurioiden korjaus.

 

Jokaisessa katossa on omat haasteensa, mutta kattomateriaalista ja –muodosta riippumatta tiivistysammattilaisemme näkevät mahdolliset riskialueet- ja saumat kohdekäynneillä. Älä siis suotta vaihdata kattoasi uuteen, ratkaistaan vesikattonne tiiveys kustannustehokkaasti ja turvallisesti Enkopur-tiivistyksellä!

LATAA ENKOPUR ESITE TÄSTÄ >>

Enkopur + EMP – lyömätön yhdistelmä!

 

Enkopur -takuutiivistyksen a EMP -korroosiosuojamaalauksen yhdistelmä on parasta mitä markkinat tarjoavat. EMP -maalauksella pystymme pelastamaan pitkällekin hapettuneet pinnat.

 

Valmistaja:

Enke-Werk, Saksa

 

Lue lisää EMP-maalauksesta >>

 

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

E-KATTOTIIVISTYKSET OY

 

Pirkanmaa (Tampere)

Puh. 040 6755 851

myynti@kattotiivistykset.com

 

Pk-Seutu (Helsinki)

Puh. 040 6755 851

myynti@kattotiivistykset.com

 

Y-tunnus: 24792823

 

Kotisivut ja hakukoneopitmointi: Mainostoimisto Expy Oy, Turku

Kotisivujen graafinen suunnittelu ja toteutus: Mainostoimisto Grand Art Oy, Turku